Дъщерята на Андре Токев му взе хляба. Топресторантьорът  и водещ

...
Дъщерята на Андре Токев му взе хляба. Топресторантьорът  и водещ
Коментари Харесай

Щерката на Андре Токев му взе хляба - отвори ресторант с менците на баба си

Дъщерята на Андре Токев му взе хляба. Топресторантьорът  и водещ на „ Мастършеф “ има сериозна конкуренция в лицето на своята щерка Елиза, научи HotArena.

Красавицата, която е актриса, отвори личен ресторант и към този момент посреща ВИП посетители с атрактивни, само че налични блюда. Елиза изгря в родното кино във кино лентата на Иван Ничев „ Пътят към Коста дел Маресме “. Лентата бе определена да показа страната ни на „ Оскар “-ите.

За да подреди ресторанта си актрисата употребява движимостите на бабаите си. Барплотът на заведението е докаран от Германия, бил е благосъстоятелност на баба й по бащина линия. Менчето, което другата й баба от Петърч е употребила е превърнато в мивка. Менюто е новаторско, само че съчетава потреблението на остарели предписания и класики с съвременни подходи, написа „ България Днес “.

Цените са „ национални “ – от 4 до 8 лв. на ястие, много по-достъпни от тези в заведенията на именития й баща. И за разлика от него не залага на гурметата. „ Има бургери, пържени и варени картофи, вратни пържоли, супи, само че всичко е поднесено по „ Токевски “ метод “, смеят се гостите на ресторанта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР